Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731256866

Amistoso 731256866 Información oficial sobre el partido 731256866 en Hattrick

07.05.2024 18:15:00

Harsum SV Alineación oficial del equipo 'Harsum SV' en el partido 1 - 1 Lok.Dönerbränk Alineación oficial del equipo 'Lok.Dönerbränk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Harsum SV Alineación oficial del equipo 'Harsum SV' en el partido 3 - 1 Lok.Dönerbränk Alineación oficial del equipo 'Lok.Dönerbränk' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harsum SV

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Harsum, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Enzo Paolo Sabbioni per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Henriko Beltai-Menth va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Aaro Kaipainen gairebé va marcar per a Harsum des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Thomas Schwab es va comportar com un juvenil al minut 71 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Kristijan Bosnić quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Nils Ontl, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nils Ontl de Harsum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lok.Dönerbränk

Goles Goles

  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Reinold Lengefeld va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Lok.Dönerbränk van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Reinold Lengefeld, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lok.Dönerbränk sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en İsmet Çelik, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): René Elfmeter de Lok.Dönerbränk va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Jannik Primel de Lok.Dönerbränk va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignatz Lisle de Lok.Dönerbränk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.