Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731256264

Amistoso 731256264 Información oficial sobre el partido 731256264 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Rotherhithe FC Alineación oficial del equipo 'Rotherhithe FC' en el partido 3 - 1 Tarkovitas Alineación oficial del equipo 'Tarkovitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rotherhithe FC Alineación oficial del equipo 'Rotherhithe FC' en el partido 2 - 1 Tarkovitas Alineación oficial del equipo 'Tarkovitas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotherhithe FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rotherhithe van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Albert Salses va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Ambrosio Arzalluz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Pancrazio Farnè va augmentar l'avantatge de Rotherhithe a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Adrià Bausili va marxar per velocitat al minut 29 i va fer una passada de la mort a Eugenio Lozada, però aquest va fallar.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Ambrosio Arzalluz va sorprendre José Barco amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Salazar Rojas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tarkovitas

Goles Goles

  • 150 Minuto 33 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Naftali 'Gasolina' Stoler va reduir les distàncies per al TKS amb un bon llançament de falta al minut 33. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 31 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Erregu Esnarriaga amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): TKS va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aquilino Mestre que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Aparacio quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Gorka Alustiza va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Carles Berber.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Maeso de TKS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.