Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255828

Amistoso 731255828 Información oficial sobre el partido 731255828 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Otatyaro C.F. Alineación oficial del equipo 'Otatyaro C.F.' en el partido 3 - 4 El muro legendario "Súper Hits" Alineación oficial del equipo 'El muro legendario "Súper Hits"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Otatyaro C.F. Alineación oficial del equipo 'Otatyaro C.F.' en el partido 4 - 0 El muro legendario "Súper Hits" Alineación oficial del equipo 'El muro legendario "Súper Hits"' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otatyaro C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Thomas Zindler igualava per Otatyaro en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Otatyaro va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Miguel Iturrao va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 63 gràcies a la jugada de Antón Valdero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Miguel Iturrao de Otatyaro va intentar batre la porteria rival al minut 17 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Juara es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bartolomeu Bonaval. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

El muro legendario "Súper Hits"

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): legendario va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Guillermo Salazar va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Jordi Montoliu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Torsten Rotebühl, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Torsten Rotebühl que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Abaigar Olabe que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): El legendario va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Torsten Rotebühl la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Mauro Marchesi de legendario va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.