Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255643

Amistoso (RC) 731255643 Información oficial sobre el partido 731255643 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Masbuys FC Alineación oficial del equipo 'Masbuys FC' en el partido 3 - 1 Catalunya Tigers FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya Tigers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Masbuys FC Alineación oficial del equipo 'Masbuys FC' en el partido 2 - 1 Catalunya Tigers FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya Tigers FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masbuys FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 del partit, el jugador Jofre Domingotegui de Masbuys va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Masbuys, atacant per l'esquerra al minut 76, va aprofitar el magnífic llançament de Sandalio Morell per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Masbuys va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Vicente Argüelles progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Saïd Dahbawi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Masbuys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anxo Bembibre! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Masbuys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Enrique Sanjuán des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Masbuys ho intentava per la dreta per mitjà de Alán Juvino, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 290 Minuto 83 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Enrique Sanjuán era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 83. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Enrique Sanjuán de Masbuys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Catalunya Tigers FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Catalunya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en David Hostales.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Catalunya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Diego Ceta va quedar-se sol davant el porter Francisco Alberto Moreno, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Diego Ceta de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Catalunya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Alberto Moreno va desviar el xut final de Diego Ceta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan de los Mozos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.