Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255513

Amistoso (RC) 731255513 Información oficial sobre el partido 731255513 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 6 - 0 SC VULCANA Alineación oficial del equipo 'SC VULCANA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 4 - 0 SC VULCANA Alineación oficial del equipo 'SC VULCANA' en el partido
Tiene suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maitino One

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Abraham 'Jugón' Valladares, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Maitino es posava per davant!
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Abraham 'Jugón' Valladares de Maitino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Maitino va augmentar la diferència quan Nando Oesch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Maitino i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Alpi Jäske el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Radu Constantinescu va augmentar l'avantatge de Maitino a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Maitino va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Luis Guinea va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andoni Molina va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Radu Constantinescu gairebé va marcar per a Maitino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Nando Oesch una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Santiago Wiesner va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Manuel Ceron gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Santiago Wiesner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Nando Oesch de Maitino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Constantinescu de Maitino es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Álvaro 'La Guinda' Navarro de Maitino es va guanyar la targeta groga merescudament.

SC VULCANA

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): En Manuel Ángel Espronceda va fer una ràpida incursió al minut 4, però en Eli Esseling no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Reimondez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 84 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.