Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255489

Amistoso (RC) 731255489 Información oficial sobre el partido 731255489 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido 3 - 2 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido 6 - 1 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlTravesaño

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): AlTravesaño va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Yebra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manolo Armada que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Alfonso Armada, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. AlTravesaño es posava per davant!
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Carlos Abadín va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): AlTravesaño van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Manolo Armada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Alfonso Armada gairebé va marcar per a AlTravesaño des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Jarosław Liktoras, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Abad Amorós es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Armada de AlTravesaño es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Armada de AlTravesaño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

P.S.V. SAN JOSÉ

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alfred Kheil per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Wolfgang Königshofer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Belmiro Azaña de P.S.V. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wolfgang Königshofer de P.S.V. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.