Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255206

Amistoso (RC) 731255206 Información oficial sobre el partido 731255206 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 2 - 1 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 2 - 0 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Underground s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ruslan Apekov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 102 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Underground. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Petri Ståhl xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Underground va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Sánchez González va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Villasinda.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Underground per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Igantzi Gaztañatzagoitia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Passaven 109 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kurt Gatzemeier va rematar alt.
  • 234 Minuto 116 (Ocasión de penalti): En Carlos Sánchez González va llançar un penal al minut 116. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igantzi Gaztañatzagoitia de Underground la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ruslan Apekov de Underground amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Erkelenz de Underground es va emportar una amonestació al minut 104 per provocar un rival.

Yoshi CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfredo Olmos va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Yoshi van sortir al contraatac al minut 84, però Arthur Sma va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 114, Aleix Chelet de Yoshi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.