Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255053

Amistoso 731255053 Información oficial sobre el partido 731255053 en Hattrick

08.05.2024 19:30:00

Hemulen och Filifjonkan Alineación oficial del equipo 'Hemulen och Filifjonkan' en el partido 0 - 3 Nötknäckarna Alineación oficial del equipo 'Nötknäckarna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hemulen och Filifjonkan Alineación oficial del equipo 'Hemulen och Filifjonkan' en el partido 0 - 5 Nötknäckarna Alineación oficial del equipo 'Nötknäckarna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hemulen och Filifjonkan

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Julio 'Tomten' Huenchucheo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Nötknäckarna

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Per Okstam quedar desmarcat i marcar per a Nötknäckarna al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Nötknäckarna va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Orlando José Coito.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Michał Grzeczka va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Per Okstam de Nötknäckarna, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 14, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Nötknäckarna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Orlando José Coito quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tobias Orenander, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Scott Shufflebottom de Nötknäckarna va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.