Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255029

Amistoso 731255029 Información oficial sobre el partido 731255029 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

FC Olzinelles Alineación oficial del equipo 'FC Olzinelles' en el partido 1 - 2 Malaz f.c.b. Alineación oficial del equipo 'Malaz f.c.b.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Olzinelles Alineación oficial del equipo 'FC Olzinelles' en el partido 0 - 1 Malaz f.c.b. Alineación oficial del equipo 'Malaz f.c.b.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Olzinelles

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Olzinelles eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 27, Aravo Montes de Oca va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Olzinelles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Lacasa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Olzinelles tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En 林 (Lin) 栋勇 (Dongyong) ho va intentar al minut 54 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Lacasa de Olzinelles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jordi Joan Llop de Olzinelles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Malaz f.c.b.

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): f.c.b. van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 48, quan Claudi Traver va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Claudi Traver es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Renato Peláez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pascal Misztal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Olzinelles. La jugada d'estratègia del f.c.b. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Claudi Traver va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Alcúdia de f.c.b. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.