Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254997

Amistoso 731254997 Información oficial sobre el partido 731254997 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

FC Tancat Alineación oficial del equipo 'FC Tancat' en el partido 5 - 3 Águilas Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Fútbol  ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Tancat Alineación oficial del equipo 'FC Tancat' en el partido 8 - 0 Águilas Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Fútbol  ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tancat

Goles Goles

  • 102 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Als 22 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Tancat va acabar amb la pilota als peus de David Aguiar de Luque que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tancat s'esgargamellaven dempeus per esperonar Víctor Gómez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, David Aguiar de Luque, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Tancat es posava per davant!
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de David Aguiar de Luque, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Tancat va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Víctor Gómez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roman Patrin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jamie Danas, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Dieter-Wolfgang Bischof va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Águilas Club Fútbol

Goles Goles

  • 139 Minuto 3 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Óscar Rojo! Un inimaginable dribbling sobre Daniel Troost va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Águilas.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Pierre-Marie Chambre va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 9, i va fer pujar el 0 - 2 per a Águilas.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Alexis Ténailleau que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pierre-Marie Chambre la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Águilas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 90 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eros Palmieri amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anfred Wognum de Águilas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.