Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254993

Amistoso (Int.) 731254993 Información oficial sobre el partido 731254993 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

Favoriete Toppertjes Alineación oficial del equipo 'Favoriete Toppertjes' en el partido 5 - 4 DVD ALBA Alineación oficial del equipo 'DVD ALBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Favoriete Toppertjes Alineación oficial del equipo 'Favoriete Toppertjes' en el partido 6 - 0 DVD ALBA Alineación oficial del equipo 'DVD ALBA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Favoriete Toppertjes

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Toppertjes una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Raphaël Aukum, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Toppertjes va ser Jean-Daniel Taverne.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Toppertjes va augmentar la diferència quan Jean-Daniel Taverne no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Sjaak Terluin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Toppertjes.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raphaël Aukum va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Toppertjes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raphaël Aukum va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Radu-Ştefan Liscan.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Loek van den Heuvel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Jean-Daniel Taverne gairebé va marcar per a Toppertjes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

DVD ALBA

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): DVD va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 19, quan Viorel Moldovan, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Adorian Constantin va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 una excel·lent centrada de Tsiartas Gerosa va arribar a Claus Gol, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 3 al marcador.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): DVD va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 4 quan Adorian Constantin va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Iulian Sicaru de DVD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Răducioiu de DVD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.