Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254678

Amistoso (Int.) 731254678 Información oficial sobre el partido 731254678 en Hattrick

08.05.2024 12:45:00

Monolit Alineación oficial del equipo 'Monolit' en el partido 2 - 2 The Mighty Basilisk Alineación oficial del equipo 'The Mighty Basilisk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monolit Alineación oficial del equipo 'Monolit' en el partido 2 - 2 The Mighty Basilisk Alineación oficial del equipo 'The Mighty Basilisk' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,7 % 30,7 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monolit

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Relja Mihajlović de Monolit aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador Relja Mihajlović de Monolit, després de 56 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Veljko Pavić de Monolit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Mighty Basilisk

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Otakar Horka va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el TMB va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mario Eberwein, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mario Eberwein de TMB va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pekka Vähärautio es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Pekka Vähärautio va estar a punt de posar per davant a TMB amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Branislav Pantić va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 54 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 54 la va desaprofitar Igor Sytnik de TMB, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Otakar Horka de TMB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ðorđe Pejanović de TMB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.