Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254671

Amistoso (Int.) 731254671 Información oficial sobre el partido 731254671 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Bombolescion Alineación oficial del equipo 'Bombolescion' en el partido 1 - 2 PASA 2015 Alineación oficial del equipo 'PASA 2015' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bombolescion Alineación oficial del equipo 'Bombolescion' en el partido 3 - 0 PASA 2015 Alineación oficial del equipo 'PASA 2015' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombolescion

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Passava el minut 55 del matx, quan l'atent Mauro Latella va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 5 (Ocasión evento especial): En Gilbert Lopo va fer una ràpida incursió al minut 5, però en Matti Riihimäki no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Bombolescion va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xavier dos Santos en un 1 contra 1 amb el porter Francesco Radessich, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Bombolescion va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefan Graf von Keyserlingk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francesco Radessich.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Stefan Graf von Keyserlingk va estar a punt d'empatar per a Bombolescion quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francesco Radessich va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Bombolescion enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gilbert Lopo hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el Bombolescion va posar setge sobre la defensa central visitant però en Stefan Graf von Keyserlingk no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Stefan Graf von Keyserlingk quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Noah Weidkuhn va estar a punt de marcar al minut 58 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

PASA 2015

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Markku Ollanketo va anar directament als peus de Janne Talvilahti que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Markku Ollanketo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, PASA, al minut 53. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PASA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pyry Saarnio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Voldemar Bundtzen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.