Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254630

Amistoso (Int.) 731254630 Información oficial sobre el partido 731254630 en Hattrick

07.05.2024 21:00:00

THC Fischland Alineación oficial del equipo 'THC Fischland' en el partido 0 - 4 Battersea Power Station Alineación oficial del equipo 'Battersea Power Station' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
THC Fischland Alineación oficial del equipo 'THC Fischland' en el partido 0 - 1 Battersea Power Station Alineación oficial del equipo 'Battersea Power Station' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THC Fischland

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Rafael Parry de Fischland va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Battersea Power Station

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lino Estanislau es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Battersea augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lino Estanislau es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Aritz Falera va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 81, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Battersea, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Rafael Yarritu de Battersea va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Battersea va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Aritz Falera va quedar-se sol davant el porter Lawrence Kalyegira, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Lino Estanislau quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marcos Fuentecilla va fer al minut 59 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jordi Fanlo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lino Estanislau va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Marcos Fuentecilla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Battersea va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lino Estanislau de Battersea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.