Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254435

Amistoso (Int., RC) 731254435 Información oficial sobre el partido 731254435 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

x_duende72_x Alineación oficial del equipo 'x_duende72_x' en el partido 2 - 3 FC Ábíčko Alineación oficial del equipo 'FC Ábíčko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
x_duende72_x Alineación oficial del equipo 'x_duende72_x' en el partido 1 - 1 FC Ábíčko Alineación oficial del equipo 'FC Ábíčko' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,5 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

x_duende72_x

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de x_duende72_x van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Radomir Kuchniak.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Radomir Kuchniak va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a x_duende72_x.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Radomir Kuchniak va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Ángel Salazeta de x_duende72_x la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Ábíčko

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Prokop Zubík que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Alfons Jelínek va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Josef Gottwald va acabar en una passada genial cap al jugador de Ábíčko Casiopeo Iritia, que va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Casiopeo Iritia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Josef Gottwald ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Artur Černocký després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Shahidul Sheikh va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Shahidul Sheikh va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Casiopeo Iritia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Jaroslav Tobolík de Ábíčko va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.