Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254304

Amistoso (Int., RC) 731254304 Información oficial sobre el partido 731254304 en Hattrick

08.05.2024 23:40:00

FC Managua Mariners Alineación oficial del equipo 'FC Managua Mariners' en el partido 4 - 5 FC Buyaharbour Alineación oficial del equipo 'FC Buyaharbour' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Managua Mariners Alineación oficial del equipo 'FC Managua Mariners' en el partido 1 - 0 FC Buyaharbour Alineación oficial del equipo 'FC Buyaharbour' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Managua Mariners

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Luis Prieto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mariners va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Prada, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Refugio Araizaga de Mariners va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Daren Findlay va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Mariners Magglio Ortega va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Nichlas Rantzau va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 1
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Luis Prieto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Mariners.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio José Rotger de Mariners va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mariners, Armando Zeña, col·locà la pilota just a les mans d'en Nichlas Rantzau. El marcador: 4 - 4.

FC Buyaharbour

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Van Vinkler la va convertir en gol amb un remat de cap en Ionuţ Costianu tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 13 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Buyaharbour va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Morten Nonbo va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sok Piemnithikul va xutar fora per a Buyaharbour, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Aukan Larraeta de Buyaharbour, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Magglio Ortega en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Buyaharbour, Oluf Friese, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Van Vinkler de Buyaharbour és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Buyaharbour Morten Nonbo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Magglio Ortega es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.