Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254089

Amistoso (Int.) 731254089 Información oficial sobre el partido 731254089 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido 4 - 0 IC Goleadores Alineación oficial del equipo 'IC Goleadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido 3 - 0 IC Goleadores Alineación oficial del equipo 'IC Goleadores' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Democracia Corinthiana

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Olazábal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Corinthiana es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Miguel Hernández va augmentar l'avantatge de Corinthiana a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Goleador. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Idafe Palafox la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Corinthiana es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 56.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Corinthiana va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jonàs Llagostera, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Al minut 12, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Hernández va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corinthiana va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Normando Naranjo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Miguel Hernández, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

IC Goleadores

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 19 minuts de joc, Eric Furuseth semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zbigniew Bezak.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Koech de Goleador va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.