Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254009

Amistoso (Int., RC) 731254009 Información oficial sobre el partido 731254009 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

Cieciora Jubileusz Alineación oficial del equipo 'Cieciora Jubileusz' en el partido 1 - 2 Trust your soul Alineación oficial del equipo 'Trust your soul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cieciora Jubileusz Alineación oficial del equipo 'Cieciora Jubileusz' en el partido 1 - 0 Trust your soul Alineación oficial del equipo 'Trust your soul' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cieciora Jubileusz

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 en Jan Tomoń va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Marek Piotrowiak podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guenter Oschwald de Jubileusz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Trust your soul

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Trust va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Roman-Peter Koburg rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 42.
  • 142 Minuto 97 (Gol de contra por la izquierda): En Sigmundur Agnarsson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Trust va estar a punt d'arribar en un córner. En Totte Lalis va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Þiðrik Torfason va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomasz Knobelsdorf va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trust va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Einar Valur Haraldsson va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Trust va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Atli Magnússon, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Trust sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Þiðrik Torfason, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Þiðrik Torfason va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Trust que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Böðvar Herbertsson.