Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253945

Amistoso (Int.) 731253945 Información oficial sobre el partido 731253945 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 3 - 1 FC Laatste Hoop Alineación oficial del equipo 'FC Laatste Hoop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 6 - 0 FC Laatste Hoop Alineación oficial del equipo 'FC Laatste Hoop' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Canillejas

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 18, Yip van Emmerik de Sporting empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sporting contenien la respiració mentre en Yip van Emmerik s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Yip van Emmerik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yip van Emmerik va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Manolo Espinet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manolo Espinet al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 苏 (Su) 偌发 (Ruofa) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Soldevilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ged Seabrook de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Laatste Hoop

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dmitriy Sakss va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dieter Valster va intentar anar-se'n per velocitat al minut 72 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.