Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253902

Amistoso (Int.) 731253902 Información oficial sobre el partido 731253902 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

REAL JASA Alineación oficial del equipo 'REAL JASA' en el partido 4 - 5 SSC Ostermundingen Alineación oficial del equipo 'SSC Ostermundingen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
REAL JASA Alineación oficial del equipo 'REAL JASA' en el partido 4 - 3 SSC Ostermundingen Alineación oficial del equipo 'SSC Ostermundingen' en el partido
Tiene un resultado normal 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,2 % 19,8 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL JASA

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Passat el minut 28 de joc, Luis Briceño facilitava les coses al REAL amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de REAL per la dreta va donar com a resultat un gol de José Arostegui al minut 57 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Màrius Jornet de REAL va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 5.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): REAL va reduir el marcador al minut 69 a 4 - 5 quan Umberto Ternullo va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 el REAL va posar setge sobre la defensa central visitant però en Santi Valcárcel no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Juan Castañón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de REAL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Màrius Jornet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Daniel Oliver va estar a punt d'empatar per a REAL quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Emil Ingelwald va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santi Valcárcel de REAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SSC Ostermundingen

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Ditmar Westerbaan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ostermundingen eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Paul Nöthiger va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paul Nöthiger va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, una falta xutada per Ditmer Schuon va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Ostermundingen. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Mehmet Selim Öksüz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ditmer Schuon, que no va fallar i va marcar el 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Ditmar Westerbaan de Ostermundingen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.