Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253851

Amistoso (Int.) 731253851 Información oficial sobre el partido 731253851 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Giocat Alineación oficial del equipo 'Giocat' en el partido 7 - 3 P&K communication Alineación oficial del equipo 'P&K communication' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Giocat Alineación oficial del equipo 'Giocat' en el partido 4 - 3 P&K communication Alineación oficial del equipo 'P&K communication' en el partido
Tiene bastante suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,6 % 24,7 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Giocat

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Andrés Garbalda va donar a Giocat un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Andrés Garbalda, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Giocat se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 28.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Giocat contenien la respiració mentre en Ermen Mina s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Giocat pel centre va donar un gran resultat: el gol de 何 (He) 子凡 (Zifan) va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Xermán Atios es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Olympio Blumenkamp va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.
  • 133 Minuto 93 (Gol por la derecha): Azkar Egirazu va incrementar l'avantatge de Giocat amb el 7 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

P&K communication

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 21 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gaetano Nati de communication marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 29 minuts, Aldo Maria Desogus va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 2.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Bartolomeo Mattozzi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de communication, Vito Vezzola, que va marcar, sense saber com, el 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Herbert Vrhovšek quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 254 Minuto 92 (Ocasión de penalti): Al minut 92, communication va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Aldo Maria Desogus no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bartolomeo Mattozzi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.