Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253786

Amistoso (Int., RC) 731253786 Información oficial sobre el partido 731253786 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

SOPELAUDIO F.C. Alineación oficial del equipo 'SOPELAUDIO F.C.' en el partido 8 - 0 Morning Alineación oficial del equipo 'Morning' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SOPELAUDIO F.C. Alineación oficial del equipo 'SOPELAUDIO F.C.' en el partido 3 - 0 Morning Alineación oficial del equipo 'Morning' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOPELAUDIO F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SOPELAUDIO va ser Jordan Dolk.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Miroslav Kočnar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jordan Dolk va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 37.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): SOPELAUDIO va augmentar la diferència quan Jordan Dolk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Héctor Ángel Natalevich entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SOPELAUDIO, un peu providencial d'en Pablo Guzmán Rosales va situar el 4-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Rodolphe Bossler va augmentar la diferència de SOPELAUDIO a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Morning. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Veli Berge la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SOPELAUDIO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 0 arribava al minut 43.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): SOPELAUDIO va aconseguir el 7 - 0 quan Jordan Dolk va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Sebastian Lützelberger va incrementar l'avantatge de SOPELAUDIO amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miroslav Kočnar va rematar alt.

Morning

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Morning va anar a parar a la dreta de l'atac on en 吴 (Wu) 绍杰 (Shaojie), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 汤 (Tang) 启功 (Qigong) de Morning va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.