Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253751

Amistoso (Int.) 731253751 Información oficial sobre el partido 731253751 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

FC COMINESTAR Alineación oficial del equipo 'FC COMINESTAR' en el partido 2 - 2 Cuore Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Cuore Mediterraneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC COMINESTAR Alineación oficial del equipo 'FC COMINESTAR' en el partido 0 - 8 Cuore Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Cuore Mediterraneo' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC COMINESTAR

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el COMINESTAR va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Walter Dekoninck, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Domenic Eckhorst de COMINESTAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cuore Mediterraneo

Goles Goles

  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Angelo Lucarini va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Cuore va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 76, quan Fabio De sena, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 125 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Warifen Hajaji va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Riccardo Torcellini va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giuseppe Brunello que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.