Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253684

Amistoso (Int., RC) 731253684 Información oficial sobre el partido 731253684 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

UNION DEPORTIVA ROSTOY Alineación oficial del equipo 'UNION DEPORTIVA ROSTOY' en el partido 3 - 2 FC Evertonia Alineación oficial del equipo 'FC Evertonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UNION DEPORTIVA ROSTOY Alineación oficial del equipo 'UNION DEPORTIVA ROSTOY' en el partido 1 - 2 FC Evertonia Alineación oficial del equipo 'FC Evertonia' en el partido
Tiene suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UNION DEPORTIVA ROSTOY

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Diego Urzáiz Castro va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Florian Wapp es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Diego Urzáiz Castro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): David Nku va incrementar l'avantatge de ROSTOOOY amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ROSTOOOY, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Dipheteg Nato va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Facundino Moreno va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Diego Urzáiz Castro aquest no va estar a l'altura.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El ROSTOOOY va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Benjamim Cabral va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 92 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ROSTOOOY, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de 葛 (Kot) 澤雲 (Zeyun) va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florian Wapp de ROSTOOOY es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Urzáiz Castro de ROSTOOOY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Herrera de ROSTOOOY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Evertonia

Goles Goles

  • 154 Minuto 71 (Gol de penalti): Evertonia va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Toni Toivonen.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Gabriel Rozescu de Evertonia va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Evertonia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ahmad Khatib va desviar el xut final de Dejan Gluščević després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Şaban Sepici de Evertonia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Tim Bäckbo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ahmad Khatib, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Sofiane Abdoulkarim quasi redueix la diferència al marcador al minut 42, però una gran estirada d'en Ahmad Khatib va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Gabriel Rozescu de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Thomas Capaul va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ahmad Khatib va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Şaban Sepici sol davant la porteria al minut 91, però la seva rematada va ser molt fluixa.