Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253447

Amistoso (Int., RC) 731253447 Información oficial sobre el partido 731253447 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido 2 - 4 Zigijupedy Sport Club Alineación oficial del equipo 'Zigijupedy Sport Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido 1 - 1 Zigijupedy Sport Club Alineación oficial del equipo 'Zigijupedy Sport Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,2 % 65,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD ALMERÍA ALBACETE

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en François Rivière al minut 41, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al UDA AB i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 119 Minuto 102 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): François Rivière va treure un córner llarg cap al segon pal que en Martin Doman, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aurelian Mihalcea va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UDA AB va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Máté Tóth, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aurelian Mihalcea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Fuentes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Aurelian Mihalcea de UDA AB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Darius Healy xutant per a UDA AB va fer anar la pilota just on la volia, però Raphael Mell, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de UDA AB Aurelian Mihalcea, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raphael Mell. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de UDA AB, Èric Botey, col·locà la pilota just a les mans d'en Raphael Mell. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gunther Vermiesch de UDA AB anava molt fort i col·locat però Raphael Mell no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

Zigijupedy Sport Club

Goles Goles

  • 190 Minuto 51 (Gol de falta): Al 51 minuts, El ZSC va fer el 1-1. En Jarod Anglade va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 96 (Gol de falta): El Jarod Anglade va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel ZSC. 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jarod Anglade que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 290 Minuto 114 (Ocasión de falta): En Jarod Anglade va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jarod Anglade.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Dirk Merkenich anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a ZSC.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Theo Bingeman de ZSC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Robert Korth va xutar fora per a ZSC, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mats Hartmann de ZSC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rahim Hakim en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.