Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252867

Amistoso (Int., RC) 731252867 Información oficial sobre el partido 731252867 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Barcelona'' Alineación oficial del equipo 'Barcelona''' en el partido 2 - 1 Tøftinghia Alineación oficial del equipo 'Tøftinghia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barcelona'' Alineación oficial del equipo 'Barcelona''' en el partido 3 - 0 Tøftinghia Alineación oficial del equipo 'Tøftinghia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona''

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Barcelona contenien la respiració mentre en Artur Kusov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Barcelona va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aleks Vllasi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Marcin Jeżyna de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Stanislav Shmarev va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Artur Kusov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Snaith al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stanislav Shmarev va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 52 (Ocasión de penalti): En Călin Sanda va llançar un penal al minut 52. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Călin Sanda es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Aurel Savu de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tøftinghia

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Tøftinghia van mostrar una bona compenetració quan al minut 57 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ronald Licul va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tøftinghia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Lionnel Crouzier va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Rauso de Tøftinghia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lionnel Crouzier de Tøftinghia es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Elvio Carocci de Tøftinghia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.