Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252344

Amistoso 731252344 Información oficial sobre el partido 731252344 en Hattrick

08.05.2024 15:05:00

Fc Gerass Alineación oficial del equipo 'Fc Gerass' en el partido 1 - 4 young boys de bernex Alineación oficial del equipo 'young boys de bernex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Fc Gerass Alineación oficial del equipo 'Fc Gerass' en el partido 1 - 8 young boys de bernex Alineación oficial del equipo 'young boys de bernex' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Gerass

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Gerass aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Simone Mossa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, César Baillou va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Érick Allot va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Faustin Guesné va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Pierre-Jean Graciet va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Eligio Fosi va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre-Jean Graciet de Gerass es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Érick Allot de Gerass va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

young boys de bernex

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stéphane Daviaud es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a bernex prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Annaz Mechwar.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Patrice Raimbault va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 3 per a bernex.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gerass. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sandy Kennedy la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del bernex es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Stéphane Daviaud ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 63 en Sandy Kennedy ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Louis-Philippe Petit el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Romuald Gamblin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grégor Da Cruz de bernex la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.