Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252219

Amistoso (Int., RC) 731252219 Información oficial sobre el partido 731252219 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Dial Square Žarnovica HFC Alineación oficial del equipo 'Dial Square Žarnovica HFC' en el partido 5 - 1 Le Cigare Volant Alineación oficial del equipo 'Le Cigare Volant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dial Square Žarnovica HFC Alineación oficial del equipo 'Dial Square Žarnovica HFC' en el partido 3 - 0 Le Cigare Volant Alineación oficial del equipo 'Le Cigare Volant' en el partido
Tiene suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dial Square Žarnovica HFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Bartłomiej Gębuś va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Arsenal.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Radomír Lakatoš, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arsenal se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Yari de la Croix estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Štěpán Fuchs va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 56.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Bartłomiej Gębuś va incrementar l'avantatge de Arsenal amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Arsenal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bert Henry progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Thierry Overberg va ser clau en la jugada d'atac de Arsenal al minut 21, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pavol Margita, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Bert Henry de Arsenal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bolat Alin al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Štěpán Fuchs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Le Cigare Volant

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Tancrède Lorant va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Oscar Brorson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Camiel van Duivenvoorde de LCV va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.