Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731251855

Amistoso (Int., RC) 731251855 Información oficial sobre el partido 731251855 en Hattrick

08.05.2024 08:15:00

Sail Alineación oficial del equipo 'Sail' en el partido 6 - 3 RedSOX Zilina Alineación oficial del equipo 'RedSOX Zilina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sail Alineación oficial del equipo 'Sail' en el partido 8 - 1 RedSOX Zilina Alineación oficial del equipo 'RedSOX Zilina' en el partido
Tiene mala suerte 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sail

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Sail prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Mykhailo Snytko va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Severyn Kuklenko al minut 27, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sail i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dmitriy Lukovkin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sail se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 35.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Bogdan Ilyushin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Sail.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yurii Kalytianskyi va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Vladyslav Bulba va augmentar l'avantatge de Sail a 6 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Sail va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dani Basis en un 1 contra 1 amb el porter Navot Jamal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Sail per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Severyn Kuklenko va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Severyn Kuklenko va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mykhailo Snytko de Sail la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RedSOX Zilina

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): RedSOX va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Karol Bebej, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Matúš Kostrub que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Karol Bebej de RedSOX marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Claudiu Feticu que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Podolinský de RedSOX amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.