Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731251527

Amistoso (Int., RC) 731251527 Información oficial sobre el partido 731251527 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

KhorneX9 Alineación oficial del equipo 'KhorneX9' en el partido 2 - 3 hamburgerjunx Alineación oficial del equipo 'hamburgerjunx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KhorneX9 Alineación oficial del equipo 'KhorneX9' en el partido 3 - 1 hamburgerjunx Alineación oficial del equipo 'hamburgerjunx' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KhorneX9

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Khorne per la dreta va donar com a resultat un gol de Pablo Novoa al minut 59 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Als 74 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Khorne va acabar amb la pilota als peus de Vincent Giordmaina que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Pepe Uclés va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Khorne enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Joel Clement va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en David Benjumea rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Aymane Fakhir quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

hamburgerjunx

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Abel Bresler de hamburgerjunx va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Torsten Hähnel va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a hamburgerjunx.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, hamburgerjunx va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Torsten Hähnel, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Abel Bresler va deixar a Manolo Carrazzoni assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Henok Leptin quasi marca en una jugada assajada de córner que Tommaso Zese havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Erik Staibl. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torsten Hähnel de hamburgerjunx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.