Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731251167

Amistoso (Int.) 731251167 Información oficial sobre el partido 731251167 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

RFC Werewolf Alineación oficial del equipo 'RFC Werewolf' en el partido 1 - 4 Ramones Soccer Alineación oficial del equipo 'Ramones Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RFC Werewolf Alineación oficial del equipo 'RFC Werewolf' en el partido 1 - 6 Ramones Soccer Alineación oficial del equipo 'Ramones Soccer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RFC Werewolf

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 del partit, el jugador Walter van der Bom de Werewolf va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Zacharias Wilkin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Werewolf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Abdelouarith AlAlami del Werewolf ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Zacharias Wilkin va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Werewolf va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Erasmo Zafferri no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tom Godart de Werewolf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ramones Soccer

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Ramones Iwan Kopal va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Ramones va ser finalitzada des de l'esquerra per Paweł Berg al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Ghislain Defaye estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Iwan Kopal va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 62.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Florian Köck va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Hilmar Redetzky de Ramones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.