Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250900

Amistoso 731250900 Información oficial sobre el partido 731250900 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido 0 - 2 Escarpanos CF Alineación oficial del equipo 'Escarpanos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido 0 - 1 Escarpanos CF Alineación oficial del equipo 'Escarpanos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Castelldefels Playa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ulf Falkenland, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Menelao Ugoni va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Chad Brekke aquest no va estar a l'altura.

Escarpanos CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Chaker El-Fassi de Escarpanos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Iago González de Mata va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 2 per a Escarpanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Manuel Antonio Górriz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gonzalo González de Mata, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bernd-Detlef Beckmann-Häusler es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Joaquín Espartero de Escarpanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.