Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250694

Amistoso 731250694 Información oficial sobre el partido 731250694 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido 2 - 2 MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido 4 - 2 MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Kazique

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Cezary Kopczyk va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Kazique, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de José Javier Carnevalli per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Bero von Roden gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salah Chemakh va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Javier Carnevalli.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Borrego de Kazique la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vittorio Solimene de Kazique va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MendiLovers Fútbol Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Óscar Cassillas va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Cibrao Ababa va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Mendilover va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Theary Keo va quedar-se sol davant el porter Harry Davitt, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roger Guiamet estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pedro Valle, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Eurico Ferreira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Hélder Bustos Gisbert va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Harry Davitt va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Hélder Bustos Gisbert va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Valle quasi marca en una jugada assajada de córner que José Antonio Díaz Estévanez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Pedro Valle al minut 79 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Roger Guiamet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Harry Davitt va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Santiago de Flor va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Antonio Díaz Estévanez de Mendilover amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.