Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250680

Amistoso (Int., RC) 731250680 Información oficial sobre el partido 731250680 en Hattrick

08.05.2024 11:50:00

Éclair Yaoundé Alineación oficial del equipo 'Éclair Yaoundé' en el partido 2 - 5 FC Woinsem Ahoi Alineación oficial del equipo 'FC Woinsem Ahoi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Éclair Yaoundé Alineación oficial del equipo 'Éclair Yaoundé' en el partido 3 - 6 FC Woinsem Ahoi Alineación oficial del equipo 'FC Woinsem Ahoi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Éclair Yaoundé

Goles Goles

  • 104 Minuto 53 (Gol de penalti): El públic de Yaoundé va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 53, va xiular un penal pels locals. Koromak Wague no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Woinsem. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roman Wassersztrum la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yaoundé es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Koromak Wague! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Roman Wassersztrum de Yaoundé es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 47, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Ndary Ndao de Yaoundé va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Woinsem Ahoi

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Henning Wüllerstorff que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Woinsem.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Raimund Nabburg la va rematar Henning Wüllerstorff amb una magnífica volea que va fer pujar per a Woinsem el 0 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Bernd-Rüdiger Weibelzahl de Woinsem va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Procopio Daltin va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Woinsem.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Passaven 55 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ivan Gopko va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcel Hienz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.