Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250609

Amistoso 731250609 Información oficial sobre el partido 731250609 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Ruiteam Alineación oficial del equipo 'Ruiteam' en el partido 0 - 4 Atlètic Manresa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ruiteam Alineación oficial del equipo 'Ruiteam' en el partido 0 - 7 Atlètic Manresa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Manresa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ruiteam

Atlètic Manresa

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Atlètic agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Àngel Santacreu amb mestria.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Atlètic va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Àngel Santacreu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, Atlètic va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gonzalo Ochoa.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Gonzalo Ochoa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 4 per a Atlètic.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Stefan Bozhilov va xutar magistralment una falta al minut 11 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Stefan Bozhilov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Atlètic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Àngel Santacreu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 284 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Stefan Bozhilov de Atlètic va fallar un penal al minut 78. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ruiteam. La jugada d'estratègia del Atlètic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Sanches va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Ochoa de Atlètic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Beneitez de Atlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.