Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250455

Amistoso (RC) 731250455 Información oficial sobre el partido 731250455 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

DobleGuerra Alineación oficial del equipo 'DobleGuerra' en el partido 1 - 5 Los Halcones Galácticos Alineación oficial del equipo 'Los Halcones Galácticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DobleGuerra Alineación oficial del equipo 'DobleGuerra' en el partido 1 - 5 Los Halcones Galácticos Alineación oficial del equipo 'Los Halcones Galácticos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DobleGuerra

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Sante Roga va saber trobar la xarxa rival. DobleGuerra desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Serhat Öztekin va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Los Halcones Galácticos

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 12, quan Hannu Halmkrona va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mirco Konzelmann es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Galácticos l'avantatge per 1 - 3. Davide Colluto en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Máximo David Giuliani sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mirco Konzelmann que, efectivament, va fer pujar el 1 - 4!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cem Cansu va augmentar l'avantatge de Galácticos a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Andrzej Machnowski va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Andrei Apolzan al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrzej Machnowski de Galácticos es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.