Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250354

Amistoso 731250354 Información oficial sobre el partido 731250354 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

FC Vendrell Alineación oficial del equipo 'FC Vendrell' en el partido 1 - 4 Witilongi Team Alineación oficial del equipo 'Witilongi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Vendrell Alineación oficial del equipo 'FC Vendrell' en el partido 1 - 3 Witilongi Team Alineación oficial del equipo 'Witilongi Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vendrell

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Laureano Batista Oliveira va anar directament als peus de Martín Vuelvetoros que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martín Vuelvetoros va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Manu Ahtola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Vuelvetoros de Vendrell es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Witilongi Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Als 24 minuts de partit, Alessandro Patroncini de Witilongi va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Witilongi va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 48. Fèlix Torrandell va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pedro Estalrich de Witilongi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 50 de partit.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pedro Estalrich va augmentar l'avantatge de Witilongi a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Pepe Valera quasi aconsegueix empatar per Witilongi al minut 19, però Eddie Schulken va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Fèlix Torrandell va estar a punt de posar per davant a Witilongi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eddie Schulken va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Fèlix Torrandell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Pedro Estalrich de Witilongi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Eddie Schulken va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pepe Valera que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.