Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250316

Amistoso 731250316 Información oficial sobre el partido 731250316 en Hattrick

07.05.2024 19:05:00

SC La Secca Alineación oficial del equipo 'SC La Secca' en el partido 5 - 0 Atletico Gaglianvecchio Alineación oficial del equipo 'Atletico Gaglianvecchio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SC La Secca Alineación oficial del equipo 'SC La Secca' en el partido 3 - 0 Atletico Gaglianvecchio Alineación oficial del equipo 'Atletico Gaglianvecchio' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC La Secca

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Sergio Marzolini, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Secca va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Bolchi va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Marzolini va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Marzolini es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Secca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nicolò Mennella progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Bálint Magyar del Secca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paolo Meles va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Secca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Marzolini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Lucchetta va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marco Tacchinardi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Atletico Gaglianvecchio

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Gaglianvecchio van sortir al contraatac al minut 21, però Karims Starkovs va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Marinko Sheremetkoski de Gaglianvecchio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.