Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731249296

Amistoso 731249296 Información oficial sobre el partido 731249296 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido 7 - 0 Es jovenets des Grau Alineación oficial del equipo 'Es jovenets des Grau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido 10 - 1 Es jovenets des Grau Alineación oficial del equipo 'Es jovenets des Grau' en el partido
Tiene bastante mala suerte 10.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Camba

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pedro Robles de Athletic aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rodrigo Brenes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jovenets. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Serrano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 44.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Athletic va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Motsholetsi Moyana va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Jesús Garriador va augmentar l'avantatge de Athletic a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Athletic va aconseguir el 6 - 0 quan Rodrigo Brenes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Víctor Serrano es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Víctor Serrano de Athletic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Motsholetsi Moyana, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Delfín Udoy de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Es jovenets des Grau

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jovenets creava perill des de la dreta al minut 35, però en Enrique Calbijo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Luis Puelles desviant la pilota a servei de cantonada.