Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731249013

Amistoso 731249013 Información oficial sobre el partido 731249013 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Racing Sarrià Alineación oficial del equipo 'Racing Sarrià' en el partido 3 - 3 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing Sarrià Alineación oficial del equipo 'Racing Sarrià' en el partido 1 - 5 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
Tiene suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Sarrià

Goles Goles

  • 190 Minuto 2 (Gol de falta): Al 2 minuts, El Racing va fer el 1-0. En Miguel Hernánde Blanchetau va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 100 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Óscar Díaz de Quintana anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 3.
  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Racing equilibrava els comptes al minut 70 quan en Óscar Díaz de Quintana va transformar una falta en el 3 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Hernánde Blanchetau va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Geert Olsen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Aleandro Lazzari gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Geert Olsen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Pequerul de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Aleandro Lazzari de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aleandro Lazzari va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Gamonal Drinking Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Nicolás Muñoz Ybarra que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Drinking es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jorge Javier Brun es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Emelino Iturberoaga va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Òscar Belart, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Òscar Belart, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Drinking va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Òscar Belart al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.