Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248722

Amistoso 731248722 Información oficial sobre el partido 731248722 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Fc Barcelona Lebork Alineación oficial del equipo 'Fc Barcelona Lebork' en el partido 0 - 1 Miniki CF Alineación oficial del equipo 'Miniki CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Barcelona Lebork Alineación oficial del equipo 'Fc Barcelona Lebork' en el partido 1 - 2 Miniki CF Alineación oficial del equipo 'Miniki CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Barcelona Lebork

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Matthieu Clin gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carl Christiansen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Thomas Palais, als 86 minuts, va fallar per ben poc.

Miniki CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Miniki agafava avantatge al minut 85 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Domingos Correia Lima amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Miniki va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Oskar Hägerér va quedar-se sol davant el porter Tomasz Czwakiel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Miniki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tomasz Czwakiel va desviar el xut final de Haris Doerr després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Liakos Tetrakefalos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Haris Doerr va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Haris Doerr que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Miniki va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pavlo Shevchenko, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Jaroslav Budař va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomasz Czwakiel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Tomasz Czwakiel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Domingos Correia Lima, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Till Elstermeier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Haris Doerr de Miniki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en François Delcourt de Miniki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.