Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248471

Amistoso 731248471 Información oficial sobre el partido 731248471 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 3 - 3 Galvanes Alineación oficial del equipo 'Galvanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 6 - 1 Galvanes Alineación oficial del equipo 'Galvanes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOL_fo_TX

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): GOL_fo_TX equilibrava la balança al minut 7. En Yıldırım Koçkan, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Roluf Stiebler-Wobler de GOL_fo_TX es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a GOL_fo_TX va ser Yıldırım Koçkan.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Amb 23 minuts disputats, Roluf Stiebler-Wobler gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ignacy Ochalski va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yıldırım Koçkan va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Ignacy Ochalski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Haidar Godharvi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Baudouin Trotin de GOL_fo_TX va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Galvanes

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lucas Nogueras es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Raúl Villodas! Un inimaginable dribbling sobre Rafael Viegas va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 2 per a Galvanes.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Rafael Rodríguez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Filomeno Rivas Pérez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): Lucas Nogueras va xutar magistralment una falta al minut 61 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Galvanes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Javier Abendaño va quedar-se sol davant el porter Honorino Cajete, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Galvanes va estar a punt d'arribar en un córner. En Rafael Rodríguez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Rafael Rodríguez al minut 81 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filomeno Roldán Santos de Galvanes es va guanyar la targeta groga merescudament.