Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248389

Amistoso (RC) 731248389 Información oficial sobre el partido 731248389 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Atletico Fusioner Alineación oficial del equipo 'Atletico Fusioner' en el partido 1 - 2 os noimpotas Alineación oficial del equipo 'os noimpotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Fusioner Alineación oficial del equipo 'Atletico Fusioner' en el partido 2 - 4 os noimpotas Alineación oficial del equipo 'os noimpotas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,4 % 74,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Fusioner

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Atletico va ser Isaac Campbell.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Isaac Campbell va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Paul-Călin Fărăoanu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduard Lazarev en un 1 contra 1 amb el porter Larbi Mondir, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Cariaco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 97 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paul-Călin Fărăoanu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

os noimpotas

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antonio Elejalde.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jonathan Geeraert que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a noimpotas.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): El jugador visitant Franco Primavera va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 36 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Jonathan Geeraert quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martino Veccia de noimpotas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.