Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248354

Amistoso (RC) 731248354 Información oficial sobre el partido 731248354 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

chirlake topetero Alineación oficial del equipo 'chirlake topetero' en el partido 1 - 4 Apestosos FC Alineación oficial del equipo 'Apestosos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chirlake topetero Alineación oficial del equipo 'chirlake topetero' en el partido 2 - 2 Apestosos FC Alineación oficial del equipo 'Apestosos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chirlake topetero

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de chirlake per la dreta va donar com a resultat un gol de Daniel Parreño al minut 80 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Diego Solano va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 29 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Maties Beneit no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Graful.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maties Beneit de chirlake la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Diego Solano de chirlake va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Apestosos FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Apestosos va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Agustín Tomás Maestro Buelga.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Toni Azañón va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Apestosos.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Felipe Gabriel Garofalis va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Apestosos per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Agustín Tomás Maestro Buelga. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Apestosos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Toni Azañón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Jaime Ruiz Oviedo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Felipe Fernández Anleo va estar atent i va desviar la pilota a córner.