Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731247761

Amistoso 731247761 Información oficial sobre el partido 731247761 en Hattrick

08.05.2024 08:00:00

SPONGEBOB SK Alineación oficial del equipo 'SPONGEBOB SK' en el partido 4 - 1 Çeşme fc Alineación oficial del equipo 'Çeşme fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SPONGEBOB SK Alineación oficial del equipo 'SPONGEBOB SK' en el partido 6 - 0 Çeşme fc Alineación oficial del equipo 'Çeşme fc' en el partido
Tiene mala suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPONGEBOB SK

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): SPONGEBOB va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Ahmet Onur Kiram va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. András Gábor es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan SPONGEBOB va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mehmet Selim Elmadağ des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Corrado Paggi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a SPONGEBOB.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En András Gábor va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SPONGEBOB la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Corrado Paggi va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Konrad Satała al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kerem Bagay va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En András Gábor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Çeşme fc

Goles Goles

  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): Çeşme va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Davide Luigi Villani.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Toghrul Noyon de Çeşme va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.