Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731246222

Amistoso 731246222 Información oficial sobre el partido 731246222 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Dinamo del Henares Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Henares' en el partido 5 - 3 Los tortelini Alineación oficial del equipo 'Los tortelini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo del Henares Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Henares' en el partido 2 - 1 Los tortelini Alineación oficial del equipo 'Los tortelini' en el partido
Tiene bastante suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo del Henares

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 18, indicava inequívocament que en Simón Palacio va saber trobar la xarxa rival. Henares desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Henares al minut 32, que va llançar ajustat al pal en Simón Palacio. 2 - 0 pels locals.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Simón Palacio va augmentar la diferència de Henares a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pavel Krajník de Henares aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Henares va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diego Roccotiello progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pavel Krajník de Henares va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maik Caden.

Los tortelini

Goles Goles

  • 154 Minuto 36 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Mário Branco Rodrigues. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, tortelini seguien lluitant fins al final. Al minut 58, fruit d'aquests esforços, Sándor Ábrányi va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Mário Branco Rodrigues va marcar al minut 62 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.