Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731246136

Amistoso 731246136 Información oficial sobre el partido 731246136 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Tarugos Alineación oficial del equipo 'Tarugos' en el partido 4 - 4 Los baloledos Alineación oficial del equipo 'Los baloledos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tarugos Alineación oficial del equipo 'Tarugos' en el partido 4 - 2 Los baloledos Alineación oficial del equipo 'Los baloledos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 17,0 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarugos

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Eurico Fernandes va donar a Tarugos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Omar Cusumano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tarugos, Eurico Fernandes, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Nikolaos Cholevas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tarugos empatava el partit, 3 a 3, al minut 76.
  • 135 Minuto 80 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Eurico Fernandes de Tarugos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 42 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Bret Deroo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Tarugos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ed Lefèvre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Mustafá de Tarugos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Eurico Fernandes de Tarugos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los baloledos

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ibrahim Betouti va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 18 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a baloledos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Alejandro Urruchi.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hristo Tishev es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): En Alejandro Urruchi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 79 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Jure Stamenović quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mónico Milánés, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alejandro Urruchi al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Urruchi es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del baloledos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nicolás Puerto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jure Stamenović de baloledos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.