Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731245913

Amistoso 731245913 Información oficial sobre el partido 731245913 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido 1 - 4 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido 2 - 3 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Verdes F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Máté Korányi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Los Verdes.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Vasil Mladenov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Lim Kian How del Los Verdes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 68 minuts Óttarr Tjörvason va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Solomon Mwandosya va acabar en una passada genial cap al jugador de Jugon Armando Apraiz, que va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aparicio Bouzamaior, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Jugon va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Solomon Mwandosya, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Armando Apraiz va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tommie Franssen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Aparicio Bouzamaior va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Solomon Mwandosya que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anis Bari de Jugon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.