Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731244243

Amistoso (Int.) 731244243 Información oficial sobre el partido 731244243 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

Real Verdriet Alineación oficial del equipo 'Real Verdriet' en el partido 1 - 0 FC.Mulans Alineación oficial del equipo 'FC.Mulans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Verdriet Alineación oficial del equipo 'Real Verdriet' en el partido 4 - 0 FC.Mulans Alineación oficial del equipo 'FC.Mulans' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Verdriet

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Verdriet s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Jay Goldsmith per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Verdriet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jay Goldsmith va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Loyola.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Beerend Stéphane va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Verdriet.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Beerend Stéphane va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Verdriet va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Sefako Chitsvatsva va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Leonard Niedziński, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Aloysius Watthé, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jimenez Groener va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Loyola al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Beerend Stéphane va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC.Mulans

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Verdriet. La jugada d'estratègia del FC.Mulans per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bruno Paterson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Daniel Pascual, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Verdriet, però Aloysius Watthé no va poder encertar el xut.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): FC.Mulans va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bruno Paterson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Paterson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ignasi Arnau va enviar un xut des de 40 metres al minut 86, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis San Sebastián de FC.Mulans es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Momediano.