Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731244108

Amistoso (Int., RC) 731244108 Información oficial sobre el partido 731244108 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido 4 - 0 Unia Naprawa Alineación oficial del equipo 'Unia Naprawa ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido 1 - 0 Unia Naprawa Alineación oficial del equipo 'Unia Naprawa ' en el partido
Tiene bastante suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE Bullanga

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aridane Arboleya ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bullanga es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Bullanga va obtenir un penal al minut 15, que va llançar a la perfecció Romuald Cifra. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): Romuald Cifra va augmentar la diferència de Bullanga a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Bullanga van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Romuald Cifra augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Faris Hazmirul de Bullanga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Unia Naprawa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Naprawa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrzej Ignac, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Henryk Marut va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Serafín Gago per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 31 en Kazimierz Samp va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en David Jacobsson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Naprawa van sortir al contraatac al minut 65, però Henryk Marut va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Mauri de Naprawa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.